Добре дошли в програмата на Perfect body

Храни се здравословно, чувствай се добре и живей спокойно

“Perfect body” е специална програма за изготвяне на индивидуални хранителни режими. Ако се питате с какво хранителната програма на “Perfect body” e по-различна от десетките диети, които сте изпробвали безрезултатно, както и защо хранителните добавки не ви помагат, сега е момента да научите отговорите на тези въпроси!

Изборът понякога е труден

За да се преборите с излишните килограми, трябва да спазвате определена хранителна програма. Много малко хора от тези, които искат да качат мускулна маса или телесни килограми, отчитат фактa, че и на тях им трябва хранителна програма. За да промените тялото си трябва определено да промените храненето си. Трябва ви индивидуална и специална хранителна програма!

Защо ви трябва индивидуална хранителна програма, не можете ли просто да намалите или увеличите храната?

Отговорът е НЕ, защото:

 •  гладуването стресира вашия организъм, разгражда първо вашите мускули, защото оставя мазнините като запас и след като ги намали почти до   минимум, започва да разгражда запаса от мазнини в тялото, цялата ви нервно-  ендокринна система се разбива, получава се огромен хормонен   дисбаланс и при спиране на гладуването килограмите се завращат дори   двойно, това се отнася за всички драстично ниско калорични диети и   алтарнативни начини за отслабване чрез почти никакъв прем на храна, ефекта е бърз и пагубен за организма, същото се отнася и с безразборното приемане на храна по всякакво време за покачване на килограмите, организмът се пренасища от калорий, разбива се отново нервно -ендокринната система и покачването става за сментка на мазнини и омазняването на органи и повишаване на холестерола в организма.
 • неправилните хранителни диети могат да доведат до всичките изброени по горе негативни последствия за вашия организъм, хранителната програма Perfect body ви гарантира че това няма да стане, тя е индивидуална за всеки човек!

Защо не ми помагат хранителните добавки?

Имайте впредвид, че ако търсите ефект от хранителните добавки, те само помагат, сами по себе си при правилната хранителна програма и неправилно консумирани са неефективни! Същото въжи и обратно, ако се консумират правилно, но с неподходяща хранителна програма, отново се превръщат в неефективни!

Как работи индивидуална хранителна програма от Perfect body?

След попълване на анкетна карта, се изготвя индивидуален хранителен режим, съобразен с множество фактори, като физически данни на човека, неговото ежедневие, предпочитани храни и много други. Подробно стъпките на работа на Perfect body, може да разгледате по надолу.

Какви видове хранителни програми предлага Perfect body?

За тези който искат да отслабната  Perfect body е най-добрата хранителна програма, която гарантира не само 100% резултат, но и траен ефект след спирането на програмата!

 1. Намаляване на подкожните мазнини – за хора който искат да намалят подкожните си мазнини до минимум или за хора който искат да видят „плочките си на корема”. Тази хранителна програма е за хора с малко подкожни мазнини и е предназначена за хора активно трениращи фитнес (може и друг вид спорт)
 2. Намаляване драстично на телесните килограми – за хора който имат голямо наднормено тегло и искат да намалят килограмите си ефектовно и трайно със или без спорт.
 3. Натрупване на мускулна маса и покачване на телесните килограми – това е допълнителната програма наречена Olympia body , предназначена за хора активно трениращи фитнес, който искат да покачат своята мускулна маса и килограми.
 4. Здравословно хранене – това е хранителна програма  за хора който искат да се хранят здравословно, програмат подбира само здравословни храни и подходящите им порции за прием, с намален прием на белтъчини.
 5. Вегетариянска диета – хранителна програма за хора вегетариянци без месо, риба, млечни продукти и яйца. Човек може да избира между покачване или сваляне на килограми.

Програмата “Perfect body” гарантира 100% ефективност!

За колко време се отслабва с Perfect body?

Времето зависи, от множество фактови! Имайте предвид, че изразено в Ккал. 1кг мазнини е приблизително 7700Ккал., т.е при едно здравословно отслабване, максимумат е 1кг. на седмица. Отслабването е един продължителен процес от месеци, в който вие ще оформите вашето тяло, винаги ще има седмици на застой (организмът се настройва към хранителния режим) и седмици на намаляване на телесните килограми. При активно спортуващи се наблюдава ефект на намаляне на обиколките при едни и същи килограми и уплатняване на мускулатурата. Perfect body, ще се погрижи свалянето да се осъществи по най-здравословния начин.

Как работи Perfect body

Първа стъпка

Всеки човек попълва индивидуална и подробна анкетна карта, която включва :

 •     физическа информация за човека;
 •     информация за неговото ежедневие;
 •     информация за предпочитани или любими храни
 •     информация за евентуална употреба на хранителни добавки
 •     евентуален практикуващ се спорт

След което Perfect body създава профил от получената информация за конкретния потребител, с неговите нужди и цели.

 

Втора стъпка

След попълване на индивидуалната анкетна карта Perfect body изчислява необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини,

Kакто съставя и конкретни съвет относно приема на зеленчуци, който съдържат необходимите витамини и минерали (макро-микро елементи) + евентуални включени хранителни добавки към анкетната карта в зависимост от индивидуалния енергобаланс на ораганизма дали ще се намаляват или покачват килограми (програмата Olympia body).

Като допълнение трябвя да се отбележи също, че Parfect body изчислява необходимото количество пластичен белтък (това е белтъкат, който се използва за изграждане на мускулите и неопходим за тяхното възтановяване и не позволява разграждането на мускълната тъкан ), изчислява и белтъкат който е необходим за метаболитните процеси в ораганизма.

Всички изчисления се проверяват допълнително, за да се избегнат всякакви грешки.

Трета стъпка

След определенято на количествата от хранителните продукти се разпределят по количества в различни часове на денонощието, като се взимат под впредвит следните фактори:

 • Физическата активност на човека (работа,спорт и други дейности свързани с ежедневието му)
 • Хормоналните зависимости – това са хормоните който се отделят при приемането на отделните храни и хормоните който се отделят по-принцип през денонощието при нормална метаболитна обмяна на човек.

Perfect body съставя перфектната индивидуална хранителна програма за вас и ви гарантира 100% РЕЗУЛТАТ И ЕФЕКТИВНОСТ при борбата с наднорменото тегло или покачването на килограми.

Четвърта стъпка

След изготвяне на хранителния режим , “Perfect body” създава досие на потребителя , при повторно ползване на програмата от него се преизчислява необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини при променена вече физическа информация на потребителя , като например сваляне на почече от 5 кг. , което ще доведе до необходимос за преизисляване на количествата хранителни вещевства и необходими калорий. Или просто потребителя е избрал да смени хранителните продукти от настоящия си хранителен режим

Perfect body поставя началото

След преминаването на четерите стъпки, потребителят получава хранителния си режим с конкретни съвети и напътствия по него в достъпен формат PDF или друг. Perfect body, поставя началото начертавайки пътя към целта ти.

За тези който искат да отслабната  Perfect body е най-добрата хранителна програма, която гарантира не само 100% резултат, но и траен ефект след спирането на програмата! Така, че никога не се отказвай!

Предупреждение!

Изготвените хранителни режими съдържат само препоръчителни видове и количества хранителни продукти. Ако използвате специализиран хранителен режим за контрол на различни заболявания или имате такива, моля консултирайте се с вашия лекар преди да спазвате или да последвате който и да е от съветите в изготвения индивидуален хранителен режим от програмата на Perfect Body. Fitness-zone.eu, както и програмата на Perfect body не носят отговорност, ако решите да изполвате индивидуалната си хранителната програма, и в последствие настъпят неблагоприятни последствия за вашето здраве!

„Човек има нужда от красота, а красотата, това е изкуството“ – Оскар Уайлд.

Единствено ние хората имаме възможността, да променяме и оформяме тялото си в природата по наше желание, границите все някой ден се прескачат, въпрос само на време. Когота се откажеш да я достигнеш, няма оправдания, не можеш да кажеш „аз пробвах, но нищо не стана“. Постави си цел и винаги бъди близо до нея. Стани художник на собствената си красота, използвай палитрите на природата за да твориш, създавай красота.