Моля да ни извините, страницата ще бъде напълно активна в съвсем скоро време. В текущия списък са включени градовете София, Пловдив, Варна и Бъргас. Запишете се от главната страница за нашия бюлетин за да получите актулна информация, за страницата!

Бодибилдинг и Фитнес

Културизмът (бoдибилдинг или наричан при нас фитнес) е процес на трениране на мускулните влакна на атлета чрез комбинация от упражнения с тежести, специален хранителен режим и почивка.

Бойни спортове

Бойният спорт е състезателен контактен спорт, при който двама бойци се бият един срещу друг, за да спечелят достатъчно точки или до състояние, при което да се обявяви един победител чрез използване на определени правила.

Включва спортове: Бокс, Кик-бокс, ММА, Таекуондо, Карате и д.р.

Групови спортове

Групов спорт е съвкупност от специфична физическа дейност или физически упражнения, които се изпълняват с определена цел и в условия в група.

Включени спортове: Пилатес, Йога, Фитбол, Зумба, Степ аеробика, Комбат, Табата, Канго джъмп, Тае бо и д.р

Закрити басейни

Плуването е начин на придвижване във водата посредством движение на тялото.

Усвоимо е от човека и всички животни. Освен прекрасен начин за поддържане на физическа форма и активност, плуването е и спортна дисциплина.

Тенис кортове

Тениса е спорт, който се е играе от 2-ма или 4-ма души. Състезателите използват ракета с опъната корда, за да удрят малка гумена топка над мрежа в полето на опонента. Тенисът е измислен във Франция в края на XII век, но тогава все още не е имало ракети, а топката е удряна с ръка.